Οι δορυφορικές εικόνες IKONOS αποτελούνται από μια Παγχρωματική με ανάλυση 1m και μια Πολυφασματική εικόνα τεσσάρων καναλιών με ανάλυση 4m.

Η ελάχιστη παραγγελία των δορυφορικών εικόνων αρχείου IKONOS είναι ένα ενιαίο πολύγωνο επιφάνειας 25km2 οποιουδήποτε  σχήματος με μοναδικό περιορισμό η κάθε ακμή του πολυγώνου να είναι κατ' ελάχιστον 5μ. Οι διαθέσιμες δορυφορικές εικόνες αρχείου είναι από το έτος 2000. Οι εικόνες παραδίδονται ψηφιακά σε 8bit ή 16bit, format Geotiff.

Ο δορυφόρος IKONOS εκτοξεύτηκε το Σεπτέμβριο του 1999και έχει τη δυνατότητα συλλογής μονοσκοπικών και στερεοσκοπικών εικόνων.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με την εταιρεία DigitalgGlobe, ιδιοκτήτρια εταιρεία του δορυφόρου, μας δίνει τη δυνατότητα άμεσης τοποθέτησης παραγγελιών είτε αρχείου είτε νέας συλλογής.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες δορυφορικές εικόνες στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνία

Στείλτε μας την περιοχή ενδιαφέροντός σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επικοινωνήστε με το 210 5912644 για να σας ενημερώσουμε από ποιες
δορυφορικές εικόνες καλύπτεται (αναλύσεις, ημερομηνία συλλογής, κλπ).

Δείγματα Εικόνων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δείγματα εικόνων από την περιοχή που σας ενδιαφέρει.