Οι δορυφορικές εικόνες WorldView-1 έχουν ανάλυση 50cm και διαθέτουν ένα φασματικό κανάλι - ασπρόμαυρο - PAN (397-905nm). Η ελάχιστη παραγγελία των δορυφορικών εικόνων αρχείου WorldView-1 είναι ένα ενιαίο πολύγωνο 25km2 οποιουδήποτε σχήματος. Οι διαθέσιμες δορυφορικές εικόνες αρχείου είναι από το έτος 2007. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας νέας συλλογής εικόνων. Οι εικόνες παραδίδονται ψηφιακά σε 8bit ή 16bit, format Geotiff.

Ο δορυφόρος WorldView-1 είναι ο δεύτερος κατά σειρά δορυφόρος της εταιρείας DigitalGlobe, εκτοξεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2007 και έχει τη δυνατότητα συλλογής μονοσκοπικών και στερεοσκοπικών εικόνων.

Η αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία European Space Imaging (EUSI) μας δίνει τη δυνατότητα για τοποθέτηση παραγγελιών πολύ υψηλής προτεραιότητας με παραγωγή και παράδοση εντός μιας ημέρας. Ο προγραμματισμός του δορυφόρου γίνεται από το Σταθμό Εδάφους EDAF (European Direct Access Facility) στο Μόναχο και οι δορυφορικές εικόνες και τα προϊόντα παράγονται στον εν λόγο Σταθμό.

Για να δείτε την εκτόξευση του δορυφόρου WorldView-1 πατήστε εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες δορυφορικές εικόνες στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνία

Στείλτε μας την περιοχή ενδιαφέροντός σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επικοινωνήστε με το 210 5912644 για να σας ενημερώσουμε από ποιες
δορυφορικές εικόνες καλύπτεται (αναλύσεις, ημερομηνία συλλογής, κλπ).

Δείγματα Εικόνων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δείγματα εικόνων από την περιοχή που σας ενδιαφέρει.